- (2 Oldal)
-
- 1
- 2
Antal József Írókról, művekről
Elküldve: 12 June 2008 - 19:23 PM
Kisszámú rajongóimnak jó, nagyszámú utálóimnak remélem rossz
hír, hogy jövőre a Galaktika kiadja a Justitiát (I-II-III egy kötetben). Ha Isten vagy a radioaktív ördög úgy akarja és meg is írom, a Diagnózis folytatása is várható lesz egyelőre Prognózis címmel, és valószínűleg a Tuannál.
És szeretnék egy novelláskötetet (valaki, plíz!), meg egy valódi kapucínert vaniliafagyival, és egy, csak egy Reese's peanut butter cup-ot.
Ja, és miért írnék álnéven. Pen nevem van, de csak rajzhoz: "egyel".
És szeretnék egy novelláskötetet (valaki, plíz!), meg egy valódi kapucínert vaniliafagyival, és egy, csak egy Reese's peanut butter cup-ot.
Ja, és miért írnék álnéven. Pen nevem van, de csak rajzhoz: "egyel".
Szerkesztve balfrasz által: 12 June 2008 - 19:24 PM
Elküldve: 31 May 2008 - 20:56 PM
No, rákérdeztem a művész úrnál... Megerősítette, hogy 1999-ben valószínűleg a szeptemberi számban, amit még Burger István szerkesztett, tehát az újraindult IPM első számai közül lehetett az egyik.
Helyes volt az infó a wikipédián.
Aszongya nekem Széchényi Könyvtár katalógusa - az IPM archívumát kicsit elrontották -, hogy az IPM 2002-ben indult újra.
"And the Meek shall inherit the Earth"
Rush - 2112
Rush - 2112
Elküldve: 30 May 2008 - 16:10 PM
József: kérlek nyilatkozz életrajzíróid számára 
Hol és mikor jelent meg az első novellád?
Hol és mikor jelent meg az első novellád?
No, rákérdeztem a művész úrnál... Megerősítette, hogy 1999-ben valószínűleg a szeptemberi számban, amit még Burger István szerkesztett, tehát az újraindult IPM első számai közül lehetett az egyik.
Helyes volt az infó a wikipédián.
Téma megosztása:
- (2 Oldal)
-
- 1
- 2

Súgó

MultiIdézés