SFportal Sci-Fi Fórum: Terry Farrel - SFportal Sci-Fi Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Terry Farrel

#1 Felhasználó nem aktív   labzo 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 309

Elküldve: 20 January 2006 - 23:50 PM

Annatar:
Kössz az értesítést... . Talán akor talállok jobb minőségű képet is róla.
A jövő akkor örök, ha a múlt változatlan.
Olykor tűzzel lehet harcolni a tűz ellen.
0

#2 Felhasználó nem aktív   Annatar 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 244

Elküldve: 20 January 2006 - 23:17 PM

Óóóó, remek, eltűnt a korábbi hozzászólásom... na mindegy. Labzo, a képek minősége azért ilyen, mert gyenge minőségű TV-ripből lettek kivágva. Tavasszal kijön DVD-n a negyedik évad, majd akkor lehet vadászni a jobb minőségű képekre cool.gif
...you can't take the sky from me...
0

#3 Felhasználó nem aktív   labzo 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 20 January 2006 - 19:12 PM

(kelletett az előbbi hozzászólásomat egy napja elküldenem...)
Találtam egy képet, ami a Quatum Leap-os szereplésekor készűlt. A minősége hagy kivánni valót maga után... . Amúgy a 'tengerparton sétálós részen' fürdőruhában van (én elődzör azt hittem, hogy anélkül van....).
IPB Image
0

#4 Felhasználó nem aktív   fairylona 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Hozzászólás: 386

Elküldve: 06 January 2006 - 13:10 PM

A DS9-ban nagyon jó volt, meg a Hellraiser 3-ban is. A DS9-ból Dax a kedvencem. Kedvelem az ilyen erős női
szereplőket.
Másban sajnos nem láttam.
0

#5 Felhasználó nem aktív   labzo 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 05 January 2006 - 20:34 PM

Igen... .
Régebben azt hiszem vagy én, vagy valaki más nyitott témát Terry Farrelről. Aztán akkor még kicsit bunkó módón irogattam oda (aztán, hogy más is 'bennevolt a buliban' - már nem tudok róla).... . Aztán beláttam, hogy helytelenűl viselkedtem. Ez, ha jól tudom, 2004-ben történt. Nade, megfogadtam az év végén, hogy többet nem teszek ilyent - ha jól tudom, azóta sikerűlt betartanom ezt (és ezután is remélem én, is hogy ígyfogok viselkedni). - Ennyit magamról.... . (nem szeretném, ha erről folytatódna tovább a vita, és nem a szinésznőről).
Visszatérve a témára:
ha jól tudom, szerepelt még a Quantum Leapban is. Csak én nem tudom, hogy hol, és mikor (tudom, az is egy időutazós volt, és nem arra az időszámra volnék kiváncsí, mit kitaláltak az írók, hanem a forgatás időpontjáról).
Még annyit róla, hogy lehetett látni róla egy pár olyan képet a Net-en, amin egy áttesző ruhában pózólt (az az egyetlen, ami nem FAKE [ha jól tudom, 3 kép volt maximum]). Megnyugtatom a fórumközösséget - nem teszek be ilyen képeket róla (én nem is másolom be a hivatkozásást a témában).
Még annyit tudok róla, hogy már férjezett. Mintha 2000 után fogadott örök hűséget egy férfinak.
0

#6 Felhasználó nem aktív   James 

• Member
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 21

Elküldve: 05 January 2006 - 20:06 PM

Mivel Terry Farrel rajongó vagyok, gondoltam nyitok egy topikot smile.gif Főleg a Star Trek: Deep Space Nine-ból ismert, ő játszotta Jadzia Dax-ot.

IPB Image

Név: Terry Farrel
Eredeti név: Theresa lee Farrel Grussendorf
Magasság: 183 cm
Nemzetség: Amerikai
Születési idő: November 19, 1963
Születési hely: Cedar Rapids, Iowa
Foglalkozás: Színésznő

1963-ban született Cedar Rapids, Iowában. 15 évesen Mexikóban tanult, mikor eldöntötte, hogy sokkal kalandosabb élete lesz a nagyvárosban. 17 évesen elküldte néhány fotóját egy modell-ügynökségnek, majd New York-ba ment modellnek.
Őt leginkább Jadzia Dax-ként ismerjük a Star Trek: Deep Space Nine (1993-1999) sorozatból, de játszott a Hellraiser III-ban is (1992). Játszott a Becker-ben (1998) Reggie Kostas-ként 4 évad erejéig.
A mélyvízi horgászat a hobbija. 3 évig modellkedett mielőtt színésznő lett volna belőle. A rövid életű Paper Dolls tv-sorozatban is egy modellt alakított (1983). Levar Burton (Star Trek: TNG: Geordi) egyszerűen csak 'akció barbie'-nak nevezi. 4 fiatalabb testvére, 5 unakaöccse és 4 unokathúga van. 2004-ben a hangját adta egy medikális törekvéseket kidolgozó kormányprogramhoz.

Filmográfia (IMDB)
Egy csomó kép róla: geocities - terry farrel
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó