Vega [2005.06.14. 08:18]:
>1ébként lopás ide vagy oda, nekem a Mátriksz is teccik, meg a DC is. Utóbbi mellett szól viszont Jennifer Connelly, aki Wachowskiéknál sajna nem szerepel. Pedig õt plagizálhatták volna :-)
Rokonlelkek vagyunk. :-)
Koppintások
#34 Guest_Lugosi_*
Elküldve: 14 June 2005 - 07:28 AM
Kedves Vega!
Azon e-mailban, amit küldtem Neked, pont a Klusancev-Kubrick témáról, illetve igen érdekes filmekrõl olvashatsz. Ha megkaptad egyáltalán (jó címekre küldtem?)
A DC (és a "13. emelet" is) jobb, mint a Mátrix (annak a folytatásai ráadásul nudlik - és még finoman fogalmaztam)
Meg azért ha valaki úgy lop, hogy abból mûalkotást teremt, akkor lopjon csak nyugodtan...
Azon e-mailban, amit küldtem Neked, pont a Klusancev-Kubrick témáról, illetve igen érdekes filmekrõl olvashatsz. Ha megkaptad egyáltalán (jó címekre küldtem?)
A DC (és a "13. emelet" is) jobb, mint a Mátrix (annak a folytatásai ráadásul nudlik - és még finoman fogalmaztam)
Meg azért ha valaki úgy lop, hogy abból mûalkotást teremt, akkor lopjon csak nyugodtan...
Elküldve: 14 June 2005 - 07:18 AM
Vagy esetleg lehet, hogy bizonyos vannak bizonyos beállítások, amit jól máshogy nem is lehet... Vagy a rendezõk ugyanazokból a tankönyvekbõl tanulnak... Vagy a látványtervezõk lopnak... Vagy...
1ébként lopás ide vagy oda, nekem a Mátriksz is teccik, meg a DC is. Utóbbi mellett szól viszont Jennifer Connelly, aki Wachowskiéknál sajna nem szerepel. Pedig õt plagizálhatták volna :-)
1ébként lopás ide vagy oda, nekem a Mátriksz is teccik, meg a DC is. Utóbbi mellett szól viszont Jennifer Connelly, aki Wachowskiéknál sajna nem szerepel. Pedig õt plagizálhatták volna :-)
Elküldve: 14 June 2005 - 06:45 AM
Igen érdekes a link, amit küldtél. Ezt a filmet látni kell! Egyébként ha koppintást akarsz, akkor nézd meg a Dark Cityt és a Mátrixot egymás után. Látványban, jelenetekben, beállításokban a Mátrix simán lenyúlta a DC-t.
http://www.gougoule.com/darkmatrix/
http://www.gougoule.com/darkmatrix/

Súgó

MultiIdézés