A Fantasztikus Labirintus Ludo karaktere szinte fedi a szörny Rt. Sullivan figuráját.
Koppintások
#3 Guest_nagydani_*
Elküldve: 07 July 2005 - 22:23 PM
A koppintas vedelmeben megszolal egy klasszikus:
William Gibson -- Isten jatekszerei:
http://www.wired.com/wired/archive/13.07/gibson.html
S amit meg hozzatennek magamtol:
A kiadoi biznisz es iparszeru, tokeigenyes soxorositas korszaka vegervenyesen lealdozoban van, es a kreativ folyamat eme fontos eleme -- az elodok munkajanak kreativ felhasznalasa -- visszanyeri melto helyet az alkotoi tevekenysegben. Azok, akik hadakoznak ellene -- hegynek felfele csataznak es vesziteni fognak.
William Gibson -- Isten jatekszerei:
http://www.wired.com/wired/archive/13.07/gibson.html
S amit meg hozzatennek magamtol:
A kiadoi biznisz es iparszeru, tokeigenyes soxorositas korszaka vegervenyesen lealdozoban van, es a kreativ folyamat eme fontos eleme -- az elodok munkajanak kreativ felhasznalasa -- visszanyeri melto helyet az alkotoi tevekenysegben. Azok, akik hadakoznak ellene -- hegynek felfele csataznak es vesziteni fognak.
Elküldve: 21 June 2005 - 17:40 PM
Ma hallottam egy reklámot valamelyik rádión, egy pasi hangsúlyozta, hogy a könyvét õ írta.
Már ez is okot ad némi gyanúra.
De aztán a reklám szövegében elhangzott, hogy a jó lányok a mennybe mennek, a rosszak meg...,
és ez meg ugye egy Meat Loaf dal...
Már ez is okot ad némi gyanúra.
De aztán a reklám szövegében elhangzott, hogy a jó lányok a mennybe mennek, a rosszak meg...,
és ez meg ugye egy Meat Loaf dal...
Elküldve: 21 June 2005 - 16:22 PM
Doroszló [2005.06.15. 21:12]:
A Nikitának van távol-keleti koppintása is (talán honkongi) amolyan üsd-vágd nem apád stílusban. Ha jól emlékszem "Blck Cat" címmel. A PRO7-en adták valamikor. Meg még folytatása is van. Az elõben volt saját személyisége nõnek, de másodiban már csak egy parancsra gyilkoló agymosott robotgép maradt belõle. A folytatásban elhangzott összes szövege elefért volna egy gépelt A4-es oldal felén.
A Nikitának van távol-keleti koppintása is (talán honkongi) amolyan üsd-vágd nem apád stílusban. Ha jól emlékszem "Blck Cat" címmel. A PRO7-en adták valamikor. Meg még folytatása is van. Az elõben volt saját személyisége nõnek, de másodiban már csak egy parancsra gyilkoló agymosott robotgép maradt belõle. A folytatásban elhangzott összes szövege elefért volna egy gépelt A4-es oldal felén.
#9 Guest_nagydani_*
Elküldve: 18 June 2005 - 14:05 PM
Az Aelita nekem nem tetszett. Tulzottan ideologizalt es unalmas. Az "Ut a csillagokhoz" viszont jo volt. Gyerekkoromban ketszer is lattam es szivesen megneznem ujra. Masodszor egyebkent pont a volt gaz-dinamikai laboratorium (a GIRD utodja) helyen levo muzeumban lattam, Leningradban. Az a muzeum most is megvan, mindenkinek ajanlom, aki ott (Szt. Petervarott) jar.
A "Космический рейс" annyiban Ciolkovszkij-film, hogy rola (pontosabban az elkepzeleseirol) szol.
A "Космический рейс" annyiban Ciolkovszkij-film, hogy rola (pontosabban az elkepzeleseirol) szol.

Súgó

MultiIdézés