Én is kifejtettem ezzel kapcsán a hozzáállásomat. Az még régebben volt, amikor Drakon nevû fórumozó írt a Star Trek-es topicokban. Senki sem kényszeríti azt, hogy megnézzék a TV-ben ezeket. Én sem vagyok oda értük, de már nem is érdekel különösebbként, hogy mi megy a TV-ben. Ott leginkább megnézek néhány mûsort, többnyire sci-filmeket, sorozatokat. Csak azt nem értem, hogy miért kell velünk is tudatni mindezt?
Ha egy TV csatornának a fórumán lenne ez a topic, akkor megértem, de itt, hogy milyen célt szolgál, azt már nem!
Van más rengeteg dolog, velem is elõszoktak fordúni, hogy nem szeretek bizonyos dolgokat, de van sok más is. Vannak olyan oldalak a neten, ahol lehet olvasni rajongók írásait, esetleg még rövíd filmeket is meglehet tekínteni. Ez csak egy példa a sokból!
Legrosszabb mûsorok, dolgok, események
Elküldve: 19 March 2005 - 23:07 PM
Mindenkinek, aki a tévé-mûsorokat szidja a következõket tudom javasolni:
On/Off megfelelõ állásba; könyvespolc; társasjáték; barátok; partner; család; sport...
Végtelen sok lehetõség van a szabadidõ alternatív eltöltésére.
Senki nem kényszerít senkit a tévé bámulására.
On/Off megfelelõ állásba; könyvespolc; társasjáték; barátok; partner; család; sport...
Végtelen sok lehetõség van a szabadidõ alternatív eltöltésére.
Senki nem kényszerít senkit a tévé bámulására.
#34 Guest_Kuchera_*
Elküldve: 19 March 2005 - 20:59 PM
kihagytad a mónika show-t és a jóban rosszbant..
egyébként látom hatalmas katasztrófaként éled meg azt, hogy a tv-bõl ennyi szenny jön, lassan már azt hiszed mentálisan kegyetlenség amit ezek csinálnak. Végülis igaz..
De ha ez kell a népnek...
egyébként látom hatalmas katasztrófaként éled meg azt, hogy a tv-bõl ennyi szenny jön, lassan már azt hiszed mentálisan kegyetlenség amit ezek csinálnak. Végülis igaz..
De ha ez kell a népnek...

Súgó

MultiIdézés