Üreges Föld, avagy élet a föld belső felén
Elküldve: 18 April 2011 - 18:51 PM
[quote name='edward17' date='18 April 2011 - 12:56 PM' timestamp='1303127770' post='59589']
ezzel gyakorlatilag alátámasztottad azt amit én mondtam.
Ez a sok "bizonyítottan" ....
A kormányellenes tüntetők pedig a kormány mellett tüntetnek
Bocs én nem azonos alapról vitatkozom Veled, tehát értelme sincs.
viszlát
Ez a sok "bizonyítottan" ....
A kormányellenes tüntetők pedig a kormány mellett tüntetnek
Bocs én nem azonos alapról vitatkozom Veled, tehát értelme sincs.
viszlát
Elküldve: 18 April 2011 - 12:56 PM
Idézés: pusztay - Dátum: 18 April 2011 - 05:41 AM
"Nem hinném hogy egy embernek érdeke lenne kiirtani egy egész fajt csupán mert nem tetszésének tárgya."
Azért erre a történelemben már láttunk elég sok példát, tehát a "nem hiszem" itt már megbukik! Ráadásul sosem egy emberről, hanem a mögötte álló érdekcsoport egészéről beszélünk.
Az indok pedig pénz/hatalom, vagy vallás/ideológia.
Azért erre a történelemben már láttunk elég sok példát, tehát a "nem hiszem" itt már megbukik! Ráadásul sosem egy emberről, hanem a mögötte álló érdekcsoport egészéről beszélünk.
én azt hogy "nem hinném, hogy egy embernek érdeke lenne..." azt úgy értetem hogy a bizonyítékok alapján hitlernek nem az volt a faji oka a népirtásra, amit ma hivatalosan elfogadottnak tekint a világ.
érdekcsoport alatt a zsidókat lehet érteni. az országok kormányai fölött álló zsidóságot.
sok háborút indítottak már hatalmuk megszilárdítására. most is ők tartják a világot a legnagyobb hazugságaikban, pusztán mert ha kiderülne az igazság, elvesztenék a hatalmat, és a vallásoknak vége lenne.
Elküldve: 18 April 2011 - 05:41 AM
"Nem hinném hogy egy embernek érdeke lenne kiirtani egy egész fajt csupán mert nem tetszésének tárgya."
Elküldve: 17 April 2011 - 13:15 PM
Idézés: pusztay - Dátum: 17 April 2011 - 06:21 AM
Azt kifelejtetted, hogy a "csak" 300 ezer halott pedig mind öngyilkos lett!!
Nem hinném hogy egy embernek érdeke lenne kiirtani egy egész fajt csupán mert nem tetszésének tárgya.
Az 1933. március 24-én kiadott Daily Express napilapban az alábbi szerepel:
"Judea hadat üzen Németországnak"- s alább ez olvasható- "A világ összes zsidója egyesül."
Ekkor Hitler még nagyban festegetett...köze alig volt az egészhez.
1943-ban az angol sajtó 3 millió zsidó kivégzéséről beszélt, később irdatlanul magas 9 milliós számokkal is dobálóztak (ez már nem csak Anglia), s a most elfogadott nézet a 6-os.
A 6 millió fő nekem kicsit sok.
Kicsit utánanéztem a a Vörös Keresztnek, s hogy mit is adományozott az USA beli Holokauszt Múzeumnak. Ezt a pár oldalt találtam csak a neten:
Ez egy angol nyelvű kiadás, nehezen látható de a végösszeg (ha lehet ilyet mondani) kb 271 ezer.
http://wiki.majority...che&w=599&h=535
S itt egy másik hasonlóan érdekes lap a dokumentumból, ezúttal német nyelven. A legnagyobb szám amit ezekből kapunk a 373.468 halott.
http://joedresch.fil...04/redcross.jpg
150.000 zsidó származású katona is harcolt Hitler seregében.
http://just-another-...tlers-army.html
Elküldve: 17 April 2011 - 06:21 AM
Idézés: edward17 - Dátum: 16 April 2011 - 18:15 PM
Csak azért 1-es mert a tanárok is csak azt tanítják ami a könyvben van xD
Ha nem azt mondja el a diák amit a tanár tanított, a diákot büntetik.
Azért mondom mert még én is tanuló vagyok, és amikor azt mondtam feleléskor, hogy az egész 2. vh-t a zsidók kezdték, meg hogy az áldozatok száma nem 6 millió volt, hanem csak 300ezer körüli(ezeket bizonyítékokkal is alátámasztottam), még engem cseszett le a tanár, kaptam 1-est, néhányan még nácinak is hívtak. :/
Aki felfedi az igazságot, azt megbélyegzik, kiközösítik, elítélik. Némelyeket izgatás vádjával bíróság elé visznek (és nem a szexi, formás ázsiai csajokra gondolok). vagyis mostmár rájuk is *--*
Azért mondom mert még én is tanuló vagyok, és amikor azt mondtam feleléskor, hogy az egész 2. vh-t a zsidók kezdték, meg hogy az áldozatok száma nem 6 millió volt, hanem csak 300ezer körüli(ezeket bizonyítékokkal is alátámasztottam), még engem cseszett le a tanár, kaptam 1-est, néhányan még nácinak is hívtak. :/
Aki felfedi az igazságot, azt megbélyegzik, kiközösítik, elítélik. Némelyeket izgatás vádjával bíróság elé visznek (és nem a szexi, formás ázsiai csajokra gondolok). vagyis mostmár rájuk is *--*
Azt kifelejtetted, hogy a "csak" 300 ezer halott pedig mind öngyilkos lett!!
Elküldve: 16 April 2011 - 18:15 PM
Idézés: light - Dátum: 29 January 2011 - 16:25 PM
Mekkora marhaság !!!!!!!!!!!!!Belső föld
Földrajz , Fizika egyes!!!!!!!!!!
Aki ezt ki találta nem az a hülye hanem aki elhiszi !
Este meg csigalépcsőn megy le a nap ! Ez is igaz !!!!!!!!!!!! Már láttam !
Földrajz , Fizika egyes!!!!!!!!!!
Aki ezt ki találta nem az a hülye hanem aki elhiszi !
Este meg csigalépcsőn megy le a nap ! Ez is igaz !!!!!!!!!!!! Már láttam !
Csak azért 1-es mert a tanárok is csak azt tanítják ami a könyvben van xD
Elküldve: 16 April 2011 - 18:02 PM
Hát emberek, elég kellemetlen azt látnom, hogy ilyen szánalmas módon ragaszkodtok néhányan ahhoz amit iskolában tanítottak nektek. Tény, hogy mindent lehet hamisítani, itt a történelemre gondolok, és minden másra amit a kormányok eltitkolnak. a nemrég kiadott vallomása az FBI-nak miszerint hazudtak Roswell-el kapcsolatban, azok a dokumentumok is már régóta elérhetőek. gyakorlatilag olyasmit vallottak be, amit már több 100ezren, vagy millióan tudtak. Az ilyen figyelemelterelésekkel, és ködösítésekkel kergetik sírba az értelmes embereket.
Amúgy ha elgondolkodtok, a manipulációnak nincsenek határai. az északi sarkoktól el vannak tiltva a műholdak. kizárólag katonai műholdak figyelhetik azokat a területeket.
Az 50-es évek óta tartják titokban. A mai emberek már csak azt tudják, amit a tankönyvekből tanultak, holott azok nagy része csak egy világméretű átverés. Ahogy magyarok finn-ugor eredete is egy elég összetett hazugság.
A valóságshowkkal igyekeznek lekötni a figyelmet, és agyatlan tévébámuló zombit csinálni az emberekből, hogy véletlenül se kezdjenek érdeklődni.
Nem véletlenül nyilvánítottak őrültnek, és lehetetlenítettek el több kiváló, elismerésre méltó tudóst. Ezek az emberek csak tájékoztatni akarták az emberiséget a valóságról.
Tehát összefoglalva: a kormányok eltitkolják az összes belső földhöz hasonló tényt. A Google Earth-nek NE higgyetek azok a felvételek is manipulálva vannak, nem véletlenül vannak egyes helyeken fekete foltok. A műholdak és repülők nem mehetnek a sarkok fölé, a föld belsejébe vezető járatokat lezárták.
Ha azt mondjátok kattant vagyok, azt én is jól tudom. Az elfogulatlanságommal, a tág látókörömmel, és 120-as IQ-mmal jól megvagyok.
BÉKE!!
http://www.starlive....elso-fold-.html
Amúgy ha elgondolkodtok, a manipulációnak nincsenek határai. az északi sarkoktól el vannak tiltva a műholdak. kizárólag katonai műholdak figyelhetik azokat a területeket.
Az 50-es évek óta tartják titokban. A mai emberek már csak azt tudják, amit a tankönyvekből tanultak, holott azok nagy része csak egy világméretű átverés. Ahogy magyarok finn-ugor eredete is egy elég összetett hazugság.
A valóságshowkkal igyekeznek lekötni a figyelmet, és agyatlan tévébámuló zombit csinálni az emberekből, hogy véletlenül se kezdjenek érdeklődni.
Nem véletlenül nyilvánítottak őrültnek, és lehetetlenítettek el több kiváló, elismerésre méltó tudóst. Ezek az emberek csak tájékoztatni akarták az emberiséget a valóságról.
Tehát összefoglalva: a kormányok eltitkolják az összes belső földhöz hasonló tényt. A Google Earth-nek NE higgyetek azok a felvételek is manipulálva vannak, nem véletlenül vannak egyes helyeken fekete foltok. A műholdak és repülők nem mehetnek a sarkok fölé, a föld belsejébe vezető járatokat lezárták.
Ha azt mondjátok kattant vagyok, azt én is jól tudom. Az elfogulatlanságommal, a tág látókörömmel, és 120-as IQ-mmal jól megvagyok.
BÉKE!!
http://www.starlive....elso-fold-.html

Súgó

MultiIdézés