SFportal Sci-Fi Fórum: Homeworld -The ladder (játék) - SFportal Sci-Fi Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Homeworld -The ladder (játék)

#1 Felhasználó nem aktív   BlackSheep 

• Newbie
  • Pipa
  • Csoport: Regisztrált
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 23 April 2010 - 14:54 PM

Sziasztok!

Nem tudom, jó helyen járok e a kérdéssel :-D de megköszönném, ha tudna valaki segíteni:

Hogy kell a Homeworld első részében az aknákat hatástalanítani???!!! Mert már kezdek kiborulni tőle :-D Bármerre próbálok menni a flottával, az egész pálya tele van... és nincs hajó amely semlegesítené, kikerülni nem lehet őket... szóval ennyi lenne a problémám :-D Előre is köszönöm a választ!
Ja amúgy a Supernova Station című pályáról van szó, de amúgyis érdekelne az infó...

Szevasztok!
0

#2 Guest_pbangel_*

• Csoport: Guests

Elküldve: 09 October 2005 - 18:17 PM

Sal Nitskin [2005.10.05. 15:02]:

Megtaláltam a fájlt de hogy kell csatacirkálókat gyártani bele?
az ionfregatt adatai ilyenek.De nem tudom hogy milyenek a csatacirkáló adatai?
El tudnátok nekem küldeni az adatait és a rombolókét is?
{
tactic = 0,
type = "Hgn_IonCannonFrigate",
subsystems = {
},
buildjobs = {
},
size = 1,
shiphold = {
},
name = "",
teamColourHandle = 4,
hotkey = 16,
},
0

#3 Guest_Kuchera_*

Elküldve: 06 October 2005 - 17:15 PM

régen játszottam már vele, de ha sehogy sem megy csalás nélkül, akkor inkább csatacirkálókat adj hozzá, mert az a rombolókat és a cirkálókat valamint a körülötte nyüzgõ vadászokat is képes leszedni. az ionágyú, a támadó és a torpedó fregattok rombolók, cirkálók és fregattok ellen nem - vagy csak alig - érnek semmit. (azonban az õsi roncsos pályákon a torpedó fregatt jól jön) ellenséges vadászok (lándzsa, plazma bombázó stb.) és a korvettek ellen az elfogó vadászok a leghatékonyabbak.

egyébként a játék Mi-je (ugyan fejlettebb, mint az elsõjé) még mindig nem tökéletes. az ellenség ún. "elõbb lövünk kérdések nem lesznek, mert mind meghaltok" harcmodorától, tényleg nem kell bepánikolni. wink.gif a hajók általában közel vannak egymáshoz és legtöbbször a "koncentráljuk arra az egyre" taktikát alkalmazza. tehát ha sokan vannak, akkor küldj elõre egy nagy, jól páncélozott hajót (pl. egy csatacirkálót), ami legfoglalja a legtöbb hajót és utána támad meg õket messzebbrõl: rombolókkal, más csatacirkálókkal és torpedó fregattokkal. állítsd easy taktikára a fregattokat. nem kell közel menni, mert felmorzsolják a fregattjaidat.., elég ha csak a rakétákat küldöd oda. nekem bejött..
0

#4 Felhasználó nem aktív   Sal Nitskin 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 36

Elküldve: 05 October 2005 - 14:02 PM

Arra azért vigyázz, hogy a pályák scriptelve vannak, bizonyos dolgok akkor történnek meg, ha bizonyos más dolgok már megtörténtek. Gondold át a taktikát, és próbáld meg átverni az AI-t! csak akkor csalj, ha ez nem megy.

Ha pedig már csalsz... szkriptelve van az ellenség reakciója is. Ha beállítasz valahova egy marha nagy hadsereggel, akkor a gépi játékos egy a tiédet egy viszonyszámmal felnyomott sereggel jön. Azt pedig már nehéz irányítani, fõleg, hogy a gamma kameraszögei NEM alkalmasak nagyobb csapattestek (fõleg kombinált csapattestek) hatékony nyomon követésére.
Sok ûrhajónál én már javarészt a taktikai térképen játszottam.

A "megverhetetlen" gépektõl pedig ne tarts. ezeket ütni kell rendesen, van, hogy egy adott ideig. Egy frontális menet nem mindig hat rájuk, néha a gyors evazív egységek lehetnek a nyerõk. (Sajnos az õsi egységek még az elsõ rész "Garden of Kadesh" gépeit is beszégyenítik ...
0

#5 Guest_Kuchera_*

Elküldve: 04 October 2005 - 18:40 PM

keresd meg a bin mappán belül valahol a .lua fájlokat (ezek tárolják pályánként az egységeid számát ill. fajtáját) majd ott adj hozzá pár rombolót vagy cirkálót.
0

#6 Guest_pbangel_*

Elküldve: 03 October 2005 - 18:16 PM

Sal Nitskin [2005.09.27. 11:34]:

Csá tudnál nekem pár jó tippet küldeni hogy a fenébe kell szétkõni azokat a sz.r radioaktív roncsokat?Mert mikor elpusztítom a másodikat is akkor rögtön vagy nyolc romboló egy tucat bombázó és lánzsdasugárvadász jelenik meg és szarrálõnek.Nem beszélve s rohadtúl lassú építésról.Amire megépítek egy rombolót addigra szarrálövik.

neuakos@citromail.hu
0

#7 Felhasználó nem aktív   Sal Nitskin 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 36

Elküldve: 27 September 2005 - 10:34 AM

Ifjoncok, én egy JÓ ideje nem voltam a fórumok közelében, ezért sajnos nem tudtam, hogy érdeklõdtök még a gammák iránt...

Azt hiszem potom egy év után tök kár lenne trainert ajánlani.

Azért az arcotokat szivesen megnéztem volna, mikor rájöttök, hogy a pálya AI-ja az aktuális seregetek létszámához igazítja az ellenséges erõket, és szembetalálkoztok vagy ötven destroyer osztályú mamuttal smile.gif))))

Azért nem volt rossz a HW2 sem. Nem?

Tessék voodoozni, hogy a RELIC ne csüggedjen a rossz eladási statisztikák miatt...
0

#8 Guest_pbangel_*

Elküldve: 22 September 2005 - 18:26 PM

Seamus Z. Harper [2004.06.28. 18:36]:

Csá én pbangel vagyok nekem is megvan a Hw2 Tudnál nekem küldeni trainert vagy végigjátszást hozzá mert el vagyok akadva a 8. pályán.

Köszi csá!

neuakos@citromail.hu
0

#9 Guest_Seamus Z. Harper_*

Elküldve: 23 August 2004 - 17:33 PM

Hé Sal megvan a Homeword 2. Ahoz is tudsz trainert?
0

#10 Guest_Seamus Z. Harper_*

Elküldve: 28 June 2004 - 17:36 PM

Letöltöttem a Homeworld 2 demóját. Tök jó lehet, hogy megveszem a játékot csak az a baj, hogy 10. 000Ft. Neked megvan? Mert akkor lehet, hogy újra fórumozunk.
0

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó