Homeworld -The ladder (játék)
Elküldve: 23 April 2010 - 14:54 PM
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen járok e a kérdéssel :-D de megköszönném, ha tudna valaki segíteni:
Hogy kell a Homeworld első részében az aknákat hatástalanítani???!!! Mert már kezdek kiborulni tőle :-D Bármerre próbálok menni a flottával, az egész pálya tele van... és nincs hajó amely semlegesítené, kikerülni nem lehet őket... szóval ennyi lenne a problémám :-D Előre is köszönöm a választ!
Ja amúgy a Supernova Station című pályáról van szó, de amúgyis érdekelne az infó...
Szevasztok!
#2 Guest_pbangel_*
Elküldve: 09 October 2005 - 18:17 PM
Sal Nitskin [2005.10.05. 15:02]:
Megtaláltam a fájlt de hogy kell csatacirkálókat gyártani bele?
az ionfregatt adatai ilyenek.De nem tudom hogy milyenek a csatacirkáló adatai?
El tudnátok nekem küldeni az adatait és a rombolókét is?
{
tactic = 0,
type = "Hgn_IonCannonFrigate",
subsystems = {
},
buildjobs = {
},
size = 1,
shiphold = {
},
name = "",
teamColourHandle = 4,
hotkey = 16,
},
Megtaláltam a fájlt de hogy kell csatacirkálókat gyártani bele?
az ionfregatt adatai ilyenek.De nem tudom hogy milyenek a csatacirkáló adatai?
El tudnátok nekem küldeni az adatait és a rombolókét is?
{
tactic = 0,
type = "Hgn_IonCannonFrigate",
subsystems = {
},
buildjobs = {
},
size = 1,
shiphold = {
},
name = "",
teamColourHandle = 4,
hotkey = 16,
},
#3 Guest_Kuchera_*
Elküldve: 06 October 2005 - 17:15 PM
régen játszottam már vele, de ha sehogy sem megy csalás nélkül, akkor inkább csatacirkálókat adj hozzá, mert az a rombolókat és a cirkálókat valamint a körülötte nyüzgõ vadászokat is képes leszedni. az ionágyú, a támadó és a torpedó fregattok rombolók, cirkálók és fregattok ellen nem - vagy csak alig - érnek semmit. (azonban az õsi roncsos pályákon a torpedó fregatt jól jön) ellenséges vadászok (lándzsa, plazma bombázó stb.) és a korvettek ellen az elfogó vadászok a leghatékonyabbak.
egyébként a játék Mi-je (ugyan fejlettebb, mint az elsõjé) még mindig nem tökéletes. az ellenség ún. "elõbb lövünk kérdések nem lesznek, mert mind meghaltok" harcmodorától, tényleg nem kell bepánikolni.
a hajók általában közel vannak egymáshoz és legtöbbször a "koncentráljuk arra az egyre" taktikát alkalmazza. tehát ha sokan vannak, akkor küldj elõre egy nagy, jól páncélozott hajót (pl. egy csatacirkálót), ami legfoglalja a legtöbb hajót és utána támad meg õket messzebbrõl: rombolókkal, más csatacirkálókkal és torpedó fregattokkal. állítsd easy taktikára a fregattokat. nem kell közel menni, mert felmorzsolják a fregattjaidat.., elég ha csak a rakétákat küldöd oda. nekem bejött..
egyébként a játék Mi-je (ugyan fejlettebb, mint az elsõjé) még mindig nem tökéletes. az ellenség ún. "elõbb lövünk kérdések nem lesznek, mert mind meghaltok" harcmodorától, tényleg nem kell bepánikolni.
Elküldve: 05 October 2005 - 14:02 PM
Arra azért vigyázz, hogy a pályák scriptelve vannak, bizonyos dolgok akkor történnek meg, ha bizonyos más dolgok már megtörténtek. Gondold át a taktikát, és próbáld meg átverni az AI-t! csak akkor csalj, ha ez nem megy.
Ha pedig már csalsz... szkriptelve van az ellenség reakciója is. Ha beállítasz valahova egy marha nagy hadsereggel, akkor a gépi játékos egy a tiédet egy viszonyszámmal felnyomott sereggel jön. Azt pedig már nehéz irányítani, fõleg, hogy a gamma kameraszögei NEM alkalmasak nagyobb csapattestek (fõleg kombinált csapattestek) hatékony nyomon követésére.
Sok ûrhajónál én már javarészt a taktikai térképen játszottam.
A "megverhetetlen" gépektõl pedig ne tarts. ezeket ütni kell rendesen, van, hogy egy adott ideig. Egy frontális menet nem mindig hat rájuk, néha a gyors evazív egységek lehetnek a nyerõk. (Sajnos az õsi egységek még az elsõ rész "Garden of Kadesh" gépeit is beszégyenítik ...
Ha pedig már csalsz... szkriptelve van az ellenség reakciója is. Ha beállítasz valahova egy marha nagy hadsereggel, akkor a gépi játékos egy a tiédet egy viszonyszámmal felnyomott sereggel jön. Azt pedig már nehéz irányítani, fõleg, hogy a gamma kameraszögei NEM alkalmasak nagyobb csapattestek (fõleg kombinált csapattestek) hatékony nyomon követésére.
Sok ûrhajónál én már javarészt a taktikai térképen játszottam.
A "megverhetetlen" gépektõl pedig ne tarts. ezeket ütni kell rendesen, van, hogy egy adott ideig. Egy frontális menet nem mindig hat rájuk, néha a gyors evazív egységek lehetnek a nyerõk. (Sajnos az õsi egységek még az elsõ rész "Garden of Kadesh" gépeit is beszégyenítik ...
#6 Guest_pbangel_*
Elküldve: 03 October 2005 - 18:16 PM
Sal Nitskin [2005.09.27. 11:34]:
Csá tudnál nekem pár jó tippet küldeni hogy a fenébe kell szétkõni azokat a sz.r radioaktív roncsokat?Mert mikor elpusztítom a másodikat is akkor rögtön vagy nyolc romboló egy tucat bombázó és lánzsdasugárvadász jelenik meg és szarrálõnek.Nem beszélve s rohadtúl lassú építésról.Amire megépítek egy rombolót addigra szarrálövik.
neuakos@citromail.hu
Csá tudnál nekem pár jó tippet küldeni hogy a fenébe kell szétkõni azokat a sz.r radioaktív roncsokat?Mert mikor elpusztítom a másodikat is akkor rögtön vagy nyolc romboló egy tucat bombázó és lánzsdasugárvadász jelenik meg és szarrálõnek.Nem beszélve s rohadtúl lassú építésról.Amire megépítek egy rombolót addigra szarrálövik.
neuakos@citromail.hu
Elküldve: 27 September 2005 - 10:34 AM
Ifjoncok, én egy JÓ ideje nem voltam a fórumok közelében, ezért sajnos nem tudtam, hogy érdeklõdtök még a gammák iránt...
Azt hiszem potom egy év után tök kár lenne trainert ajánlani.
Azért az arcotokat szivesen megnéztem volna, mikor rájöttök, hogy a pálya AI-ja az aktuális seregetek létszámához igazítja az ellenséges erõket, és szembetalálkoztok vagy ötven destroyer osztályú mamuttal
))))
Azért nem volt rossz a HW2 sem. Nem?
Tessék voodoozni, hogy a RELIC ne csüggedjen a rossz eladási statisztikák miatt...
Azt hiszem potom egy év után tök kár lenne trainert ajánlani.
Azért az arcotokat szivesen megnéztem volna, mikor rájöttök, hogy a pálya AI-ja az aktuális seregetek létszámához igazítja az ellenséges erõket, és szembetalálkoztok vagy ötven destroyer osztályú mamuttal
Azért nem volt rossz a HW2 sem. Nem?
Tessék voodoozni, hogy a RELIC ne csüggedjen a rossz eladási statisztikák miatt...

Súgó

MultiIdézés