sci-fi zene: Rod Stewart - Faith of the Heart....
Zene
#102 Guest_ockham_*
Elküldve: 08 June 2004 - 12:24 PM
myrddin [2004.06.08. 13:09]:
"Mike Oldfield szintén rulez - kár, hogy a pár évvel ezelõtti koncertje olyan brutálrövid volt..."
Mi az, hogy rulez!!! De a kocert tényleg nagyon rövidke volt, és akkor már ráadásul a szempleres korszakát élte.
A Once-ot most már meghallgatom, annyi jót olvastam róla. :-)
"Mike Oldfield szintén rulez - kár, hogy a pár évvel ezelõtti koncertje olyan brutálrövid volt..."
Mi az, hogy rulez!!! De a kocert tényleg nagyon rövidke volt, és akkor már ráadásul a szempleres korszakát élte.
A Once-ot most már meghallgatom, annyi jót olvastam róla. :-)
#103 Guest_ockham_*
Elküldve: 08 June 2004 - 12:22 PM
zurhajos [2004.06.08. 13:15]:
Ha Kitaro-t szereted, akkor nem mai fiú vagy.
)) Még emlékszem, amikor egyetemistaként kerestük az albumait a haverommal. Akkoriban Jarre-on és Kitaro-n kívül futott még a Gandalf nevû ?banda?, hasonló zenékkel, de persze Gyûrûk Urásan.
Ha Kitaro-t szereted, akkor nem mai fiú vagy.
Elküldve: 08 June 2004 - 12:09 PM
ockham [2004.06.08. 12:29]:
>A Nightwisht is komálom, de keménynek nem elég kemény, popnak meg nem elég pop. Viszont már kétszer megnéztem õket koncerten.
Nekem pont azért jönnek be, mert eléggé a határon mozognak... nem nagyon szeretem a metál/rockzenét, a Nightwish és az Ayreon jelenti nálam a kettõ darab kivételt.
A most megjelent Once címû albumuk egyébként szvsz keményebb hangzásvilágú, mint a korábbiak.
Októberben megint jön egyébként a banda koncertezni :-)
Mike Oldfield szintén rulez - kár, hogy a pár évvel ezelõtti koncertje olyan brutálrövid volt...
>A Nightwisht is komálom, de keménynek nem elég kemény, popnak meg nem elég pop. Viszont már kétszer megnéztem õket koncerten.
Nekem pont azért jönnek be, mert eléggé a határon mozognak... nem nagyon szeretem a metál/rockzenét, a Nightwish és az Ayreon jelenti nálam a kettõ darab kivételt.
A most megjelent Once címû albumuk egyébként szvsz keményebb hangzásvilágú, mint a korábbiak.
Októberben megint jön egyébként a banda koncertezni :-)
Mike Oldfield szintén rulez - kár, hogy a pár évvel ezelõtti koncertje olyan brutálrövid volt...
Elküldve: 08 June 2004 - 12:07 PM
Ha pedig scifit akartok olvasni a CD-borítóban, szerezzétek be a Fear Factory Obsolete albumát. A sztori kicsit kiszámítható, de jól reflektál a dalokkal oda-vissza. Általában amúgy minden albumukat egy-egy scifi/cp koncepcióra fûzik fel: génmanipuláció (Demanufacture), a gépek hatalma (Obsolete), vagy éppen az ember és gép végsõ szimbiózisa (Digimortal).
Elküldve: 08 June 2004 - 12:03 PM
Ha ûr- és matekmetált akartok hallani, keressétek a Messhuggah zenéjét. Olyan szólók nincsenek is, ami nekik van:)
Elküldve: 07 June 2004 - 23:19 PM
Aktuális kedvenc a Nightwish ma megjelent albuma, a Once :-)
NW meg amúgy is nagy kedvenc :-)
SF/F szemszögbõl pedig tudom ajánlani Ayreon albumait (összesen talán 2-3 embert ismerek, aki hallott róla, de azok szeretik is nagyon), kifejezetten sci-fis, fantasy-s témái vannak, és nagyon jó...
NW meg amúgy is nagy kedvenc :-)
SF/F szemszögbõl pedig tudom ajánlani Ayreon albumait (összesen talán 2-3 embert ismerek, aki hallott róla, de azok szeretik is nagyon), kifejezetten sci-fis, fantasy-s témái vannak, és nagyon jó...

Súgó
MultiIdézés