Ezt a spammert ki kéne már gyomlálni... Ugyan szépeket ír, pontosabban másol be ide, de attól még önreklámra használja a fórumot...
Oldal 1 / 1
Magyar álomûrutazás
#2 Guest_MFHM11_*
Elküldve: 05 October 2004 - 10:54 AM
Aranyból és ezüstbõl készülnek egyes belsõ részei.. elég drágának hangzik...
A robot ötlet szerintem nem éri meg - csak az érné meg hogy oda tudjunk menni...(a marsra) -
De a többi kutatásuk viszont elég érdekes - pl. az anti gravitációs kutatásuk...
www.magyarurprogramot.tk
A robot ötlet szerintem nem éri meg - csak az érné meg hogy oda tudjunk menni...(a marsra) -
De a többi kutatásuk viszont elég érdekes - pl. az anti gravitációs kutatásuk...
www.magyarurprogramot.tk
#3 Guest_horatius_*
Elküldve: 25 April 2004 - 15:12 PM
Szerintem itt is lehetne egy magyar fórumot nyitni amin komoly ötleteket lehetne összegyûjteni ezzel a témával kapcsolatban és amikor már megfelelõ mennyiségû anyag összegyûlt abból a komolyakat kiszûrve és összesítve ennek a szervezetnek a munkáját nonprofit alapon lehetne segíteni. Ezzel talán elõrébb tudnánk lendíteni az ügyüket. És így talán az álomból végre valóság lehetne. Hisz elõrébb jutni csak összefogással lehet.
#5 Guest_horatius_*
Elküldve: 25 April 2004 - 11:47 AM
Nekem az a véleményem az ilyen emberek által képviselt kutatások és álmok hamarabb célt érnek, mint az államilag finanszírozottak, mivel õket nem bábként mozgatják és, ha netalán sikeres fejlesztéseket végeznek nem hallgattatják õket el pár évtizedre míg az elõzõ találmányok hozzák a hasznot. Hanem õket tényleg az elõrébb jutás és fejlõdés mozgatja. Én csak gatulálni tudok nekik és, ha tehetõsebb lennék biztos, hogy anyagilag segíteném is õket. Sok sikert és hajráááá......
#6 Guest_Pioneer_*
Elküldve: 25 April 2004 - 11:43 AM
Akkor bízzunk és reménykedjünk:) Hátha még a halálom elõtt eljuthatok az ûrbe vagy talán picit messzebb:) Azért azt megjegyezném ambíciózus ez a tudós csapat és állítólag már kézzelfogható eredményeket is értek el. Nos ez már eleve bíztató
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó

MultiIdézés