SFportal Sci-Fi Fórum: Miért szégyenlitek a sci- fi.t? - SFportal Sci-Fi Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Miért szégyenlitek a sci- fi.t?

#91 Guest_adrias4_*

• Csoport: Guests

Elküldve: 03 April 2004 - 22:19 PM

myrddin [2004.04.03. 22:46]:
Akkor én nem szégyellem magam, mert sohasem foglak lenézni téged (192 cm magas vagyok)! Na jó, a rajongásod végett! Csak azt ki nem állhatom, amit nem szeretek, az még a csapból is folyik - magyarán a Valóságellenes show-k, a szappanoperák, meg az ilyen baromságok! Békénlehet hagyni már az embert az ilyenekkel!
0

#92 Felhasználó nem aktív   myrddin 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 734

Elküldve: 03 April 2004 - 21:46 PM

Én nem szégyellem, hogy sf rajongó vagyok... miért kellene? Szégyelljék magukat azok az intoleráns egyéniségek, akik lenéznek engem a rajongásom miatt...
Szerencsére a környezetem nem scifis tagjai nagyrészt megértik és elfogadják - arról nem is beszélve, hogy mindenkinek van valami hasonló "szégyellnivaló" hülyesége, mint az sf...
Miért lenne cikisebb sf könyveket gyûjteni, mint pl. lepkéket?
0

#93 Guest_adrias4_*

Elküldve: 03 April 2004 - 20:51 PM

Amúgy az is nagyban közrejátszik, hogy régebben inkább mesejellegûek voltak a sci-fik! Már akkor is csináltak idiótaságokat! Mostanában is ez a baj - nem tudják a filmkészítõk egy nagy része, hogy mi fán terem a sci-fi! Csak úgy rámondják, hogy az, de közben akkora baromságot csináltak, amiben a high-tech dolgokat primitív módon alkalmazzák! A függetlenség napja, és az Y2K címû hülyeségeket nem tudom, hogy mibe sorolják bele, de ezeknek köze nincs a sci-fihez! A Bolygó neve: halál, meg az Allien sorozatot sem tekintem annak, meg többi ilyent! A Star wars-t azért kedvelik oly sokan, mert mesejellege van, és nem a sci-fi jellege miatt! Ott nem nagyonhallok techno bla-blát, inkább fantasztikumnak mondható! Nem szeretném megsérteni a nézõközönségét, de akik nem rajonganak a sci-fiért, az is megnézi a Csillagok háborúját, minthogy a Star treket, vagy, hogy a többi ilyent! A Csillagkaput, pedig a katonás jellege, és az egyiptomi kultúrájának másabb feldolgozása miatt is! A Sliders-ben inkább több az akció - emberközelibb, mint a többi, de az inkább a társuniverzumokon történnõ dolgokra terjed ki! A Star trek inkább felfedezõs jellegûvel indult, a TOS, a TAS, de a mozifilmek inkább az akció - káprázat miatt, de a TNG-ben inkább az ismert tartományból hozak ki többet - volt benne felfedeztlen lények is! A DS9 is hasonló jellege mint a TNG, de a benne alig ejtet fajokat dolgozták ki inkább (Kardasszia, Bajor, Ferengi, Trill)! A Voy, és a most is futó Ent is inkább a felfedezésrõl szóllanak! Amin nagyon meglepõdtem, hogy a Star trek Voyager címû sorozathoz készûlt egy animációs videóklipp - aki róla többet tud, annak írását is várom! Remélem, hogy érthetõ, amirõl irók, de így este révén ennyit tudtam hozzáfûzni a dologhoz!
0

#94 Guest_adrias4_*

Elküldve: 03 April 2004 - 20:01 PM

adrias4 [2004.04.03. 20:51]:
csi-fi helyett sci-fit akartam írni, de remélem érthetõ voltam!
0

#95 Guest_adrias4_*

Elküldve: 03 April 2004 - 19:51 PM

jolye [2004.04.03. 20:27]:
Pontosan! Én is belekezdtem egy sci-fi irományban, de az osztálytársaim az elejét sem értik! Inkább a valóság show mániások - engemet persze ez nem érdekel! Az osztályfõnököm pedig összekeveri a csi-fit, és az annak csúfolt baromságot! A többi tanárról nem is beszélve...
0

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó