"Megpenészedett a makaróni!" (Hallgatag Erik) Kertész P. Balázs
Szakratórim - avagy õk mondták
Elküldve: 15 March 2004 - 19:18 PM
"Miért van az, mélázott, hogy annyi ember leél az életét anélkül, hogy választ keresne a kérdésekre? Sõt maguktól a kérdésektõl is megkímélik magukat. Lehet izgalmasabb valami az életben, mint a válaszok keresése?" (Hari Seldon) Isaac Asimov
Attól, akit még nem ismersz, néha több jót várhatsz, mint attól, akit már igen.
(Andy McGee)
Stephen King
A tribute to Cyberina
---
Sine spe vita tristis esset
Marika
Ez is Marika
---
A legfontosabb dolog a kommunikációban az, hogy meghalljuk ami nincs elmondva. Peter F. Drucker
(Andy McGee)
Stephen King
A tribute to Cyberina
---
Marika
Ez is Marika
---
A legfontosabb dolog a kommunikációban az, hogy meghalljuk ami nincs elmondva. Peter F. Drucker
Elküldve: 15 March 2004 - 19:18 PM
"Itt nekem semmi esélyem sincsen, itt én nem kereshetek pénzt, itt én nem tanulhatok, itt én nem lehetek matematikus, itt én nem lehetek senki, csak az, ami szerintük most is vagyok... egy mihaszna senki."(AMARYL, JUGO) Asimov
(Andy McGee)
Stephen King
A tribute to Cyberina
---
Marika
Ez is Marika
---
(Andy McGee)
Stephen King
A tribute to Cyberina
---
Marika
Ez is Marika
---
Elküldve: 15 March 2004 - 12:27 PM
"Minden új ötlet három fokozaton megy keresztül. Az elsõ: hülyeség, ne fecsérelje az idõmet! A második: lehetséges, de nem érdemes. A harmadik: végig mondtam, milyen jó ötlet!" Ronald Reagan
„Talán szükségünk van egy ilyen emberre, mert nélküle soha nem történne semmi.” Issac Asimov
„Talán szükségünk van egy ilyen emberre, mert nélküle soha nem történne semmi.” Issac Asimov
(Andy McGee)
Stephen King
A tribute to Cyberina
---
Marika
Ez is Marika
---
(Andy McGee)
Stephen King
A tribute to Cyberina
---
Marika
Ez is Marika
---

Súgó

MultiIdézés