SFportal Sci-Fi Fórum: Vilagok haboruja - SFportal Sci-Fi Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Vilagok haboruja

#1 Felhasználó nem aktív   Cyberpunk 

• Newbie
  • Pipa
  • Csoport: Regisztrált
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 22 August 2011 - 21:52 PM

Sziasztok!
Látom rég volt már a témában hozzászólás, mégis érdeklődnék. Kb. két éve a Kossuth rádióban egyik este leadták és elemezték Orson W. rádiójátékát. Szeretném valahonnan megszerezni. Tud valaki segíteni?
0

#2 Guest_Sanko_*

• Csoport: Guests

Elküldve: 26 April 2005 - 15:45 PM

Álljatok meg !

Elõször is van (lesz) két War of the Worlds c. film is.
Mindkettõnek van zenéje.
Plussz van a dupla CD "War of the Worlds" ami egyik film zenéje sem,
csak a régebbi film ihlette a zeneszerzõt, és annak hatására írta.
Szóval ki mit keres?

sanko@index.hu
0

#3 Guest_kaktusz_*

Elküldve: 26 April 2005 - 08:30 AM

Sziasztok!

ha valaiki tud segíteni hol tudnám letölteni a világog háborujának a zenéjét meg köszönném
e-mail cimem kaktusz666@msn.com
köszi elöre annak akitud segíteni
0

#4 Guest_tcshooker_*

Elküldve: 21 February 2004 - 19:53 PM

A DC++-on letölthetõ. A film is, a cd is. Szélessávú kapcsolattal nem lehet gond. Én most intézem :).
0

#5 Guest_Pibi_*

Elküldve: 21 February 2004 - 12:46 PM

Ami lemezen megjelent ''War of The World'' címmel az nem teljesen egyezik meg ezzel a filmmel. CD-n is megjelent. Kapható Media Markt-ban és MCD-ben is. Dupla CD, van ennek egy dupla remix CD-je is. Nagyon jó.
0

#6 Guest_zoe7_*

Elküldve: 18 February 2004 - 13:48 PM

Sziasztok. A filmet csak sajnos félig sikerült megnéznem, de Én a filmnek a zenéjét szeretném megszerezni. Kérem ha valaki tud ebben a témában segíteni nekem azt nagyon megköszönném, mert ezidáig nem sikerült sehol rálelnem. Köszönöm.
0

#7 Guest_KZoltanG_*

Elküldve: 18 February 2004 - 09:51 AM

Egyetértek az elõbbiekkel. De meg kell jegyezni, hogy Orson Welles rádióátírata sem egyezik meg az eredetivel! Sõt... és mégis Welles képes volt visszadni rádióban a Wells regény hangulatát. Míg ez a mozisoknak nem sikerült - persze ez nem az õ hibájuk. Gyakorlatilag még egyetlenegy olyan film sem készült, amelyben nem torzították volna el a cselekményt vagy a szereplõk jellemét... Ezt már szinte természetesnek is vesszük. Ettõl eltekintve a film - mint film és nem mint regény feldolgozás - tûrhetõ volt.
Mellesleg egyéni véleményem szerint NEM a Világok Harca volt Wells legjobb regénye! Nekem jobban tetszett az Idõgép meg az Emberek a Holdban... Jut eszembe keresem a DR Moreau-t és a Láthatalan embert RTF vagy DOC formátumban!
0

#8 Felhasználó nem aktív   algi 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 645

Elküldve: 18 February 2004 - 09:48 AM

Ezt örömmel hallom. Bár a Half-life egy és a kettõ is lenyúl a Világok harcából, volt egy konkrétan belõle készült stratégiai játék is, amire igazán kíváncsi volnék.
0

#9 Guest_bond007_*

Elküldve: 17 February 2004 - 16:32 PM

Sajnos az eredetit még nem láttam,de a remake 2004-ben jön a mozikba 125 millió dolcsis költségvetéssel.(Figyelem!: A Gyûrûk Ura 3: 94 millió dollár)
0

#10 Felhasználó nem aktív   algi 

• Advanced Member
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 645

Elküldve: 16 February 2004 - 04:10 AM

A legérdekesebb a filmben az volt, hogy magának a filmnek a sztorija, az események stb. egyáltalán nem utalt az isteni gondviselésre. A tudósok elejtett mondataiból már szinte az elejétõl kezdve lehetett tudni, hogy a marslakók támadása pusztulásra van ítélve: túl sanyarúak a földi körülmények számukra. Szóval szerintem a végén a levont következtetés magával a filmmel sem koherens.
0

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó