Merras [2005.06.26. 03:14]:
a megoldás egy apple gép (mondjuk iMac) lehetne, de sajna túl drága...
Kötetlen duma
Elküldve: 26 June 2005 - 06:47 AM
Na igen, nekem is vagy tíz kábel jön ki/megy be a gépembõl/-be, plusz még ott van a kábelmodem is. Aztán a hangfalak kábelei is az asztal mögött lógnak... Az egyetlen szerencse, hogy rádiós bill+egeret használok, és legalább magán az asztalon nincsenek vezetékek.
Elküldve: 26 June 2005 - 02:14 AM
Szilárd meggyõzõdésem, hogy az emberiség végét azok a kábelrengetegek fogják okozni, amelyekkel a számítógépeket, videókat, és egyéb multimédiás eszközöket kell egymáshoz drótozni.
Hogy mi a frászért találtam ki a szobaátrendezés-projectet, aminek keretében szét kellett boncolni a gépemet, hogy a szoba átellenes sarkába tudja költöztetni, azt most már így utólag nem egészen értem... :-)
Hogy mi a frászért találtam ki a szobaátrendezés-projectet, aminek keretében szét kellett boncolni a gépemet, hogy a szoba átellenes sarkába tudja költöztetni, azt most már így utólag nem egészen értem... :-)
Elküldve: 25 June 2005 - 13:15 PM
Most többet elárulok magamról, mint amit tudni szeretnétek,de meg vannak az okaim.
Mivel mától kezdve NEM vagyok 1szerü halandó, az általam vezetett 2 Önkéntes Tüzoltó Csapat (11-14 éves korosztály,fiu &leány csapat)a Községi versenyen erõs konkurencia mellet elvitte a az elsõ helyezést!!!
Üdözlettel:Endre,Doroszló!!!
-Önkéntes Tüzoltó Altiszt-
P.s.: Még hallasz rólam … O;-)
Nagyon kevés olyan ember van asz életemben akiket mélyen tisztelek,és akiknek úgy tudok a szemükbe nézni, hogy nem kell hazudnom.Ha õk nem lennének,akkor azt hinném,hogy bennem van a hiba,mert nekem semmi sem jó,és semmit sem tudok elfogadni.
Bódi László – CIPÕ
I’m Off!!!O:-)
Mivel mától kezdve NEM vagyok 1szerü halandó, az általam vezetett 2 Önkéntes Tüzoltó Csapat (11-14 éves korosztály,fiu &leány csapat)a Községi versenyen erõs konkurencia mellet elvitte a az elsõ helyezést!!!
Üdözlettel:Endre,Doroszló!!!
-Önkéntes Tüzoltó Altiszt-
P.s.: Még hallasz rólam … O;-)
Nagyon kevés olyan ember van asz életemben akiket mélyen tisztelek,és akiknek úgy tudok a szemükbe nézni, hogy nem kell hazudnom.Ha õk nem lennének,akkor azt hinném,hogy bennem van a hiba,mert nekem semmi sem jó,és semmit sem tudok elfogadni.
Bódi László – CIPÕ
I’m Off!!!O:-)

Súgó
MultiIdézés