SFportal Sci-Fi Fórum: SFportal Sci-Fi Fórum -> wilma's Blog

Ugrás a tartalomhoz

Subscribe to wilma's Blog        RSS Feed
- - - - -

Az okosságról és a műveltségről

1 Comments
Kartinthynek sikerült megfogalmazni, nekem nem. Pedig már sokszor nekifutottam. Ezért álljon most ITT:

"-Hát te tudod, mi az, hogy műveltség meg okosság?

-Persze. A Gyuri művelt. Tud minden utcát meg királyt meg telefont meg mindent.... Az csak műveltség. A csillagokról, meg a naprendszerről is tud, mert olvasta.

-No...
- - - - -

EGY KUTYA 12 KÉRÉSE GAZDÁJÁHOZ

Leave Comment
Most ÉN szólok HOZZÁD, a te kutyád
(kutyatartóknak, és úgy általában...)

1.Életünket 1o-15 évre kössük össze. Jól gondold ezt át, mielőtt magadhozveszel.

2.Szeress olyannak, amilyen vagyok. Hisz te választottál.

3.Adj nekem időt, hogy megértsem, mit akarsz tőlem. Mielőtt összeszidsz, jusson eszedbe, hogy te is...
- - - - -

Similis simili gaudet

1 Comments
Image reduced in size Image reduced in size Image reduced in size :wub:wub:

Read Full Entry →

- - - - -

Navigare necesse est.

7 Comments
Most én is úgy vagyok, hogy azt sem tudom, hogy éhes vagyok, haragszom, vagy mi van velem.
Már napok óta úgy élek, hogy délelőtt tanulok a lányommal, és az ő gyötrelmeit nézem, délután pedig ülök egy üres papirlap fölött és nézem a saját kinjaimat.Nem megy, az istennek sem... néhány gondolat, mondat, összegyűr és dob...
- - - - -

Persona non Wilma

7 Comments
Kedves KissG!

Most akkor szégyelljük magunkat, vagy gyakoroljunk önkiritkát, vagy mit csináljunk mi, akik nem "rendeltetésszerűen" használják a portált??
Érdekes módon, mi szeretünk itt. Mint ahogy az ember nem gondolkodik azon, hogy miért jár a kedvenc kiskocsmájába?
Kedvesek a pincérek?
Jól főznek?
Szép a...
- - - - -

Üggyel bajjal, még a sündisznót is...

3 Comments
Gyengébb idegzetűek, kisgyerekek és terhes anyák ne olvassák Image reduced in size Image reduced in size...
- - - - -

Csak egy kis emlékeztető....

Leave Comment
Akinek van kedve hozzá, olvassa el.

. Antoine de Saint-Exupéry: Kis herceg (Befejező rész)

- mese felnőtteknek

14. fejezet

Az ötödik bolygó nagyon érdekes bolygó volt. Ez volt valamennyi közt a legkisebb. Éppen csak akkorka, hogy egy lámpa meg egy lámpagyújtogató elfért rajta. A kis herceg el sem tudta képzelni, mi értelme...
- - - - -

Utánzás, nevelés, vagy gének?

1 Comments
Véd és dacszövetségben élünk egymás mellett. Mi bánthatjuk egymást, de kivülálló nem. Mert tisztában vagyunk vele, hogy mi szeretetből tesszük, egymást korrigálva, hogy ezáltal jobbá legyünk. A többiek csak bántásból bántanak.
Hallom, amint a mérleg súrolja a kövezetet..... miután megevett három krémmel töltött palacsintát, rohant...
- - - - -

Gyökértelenül - pillanatkép

1 Comments
Gyökértelenül
-pillanatkép-

Láthatatlan köpönyegve burkolózva bolyongok az emberek között. Lelkem helyén jóllakott féreg alszik. Kövéren, elégedetten folyik szét hájas teste. Mind szétrágta, elemésztette.
Üres szemgödörrel szemlélődök. Csak az agyam lát, a látóidegem, a szivem már nem.
Körülöttem szorgos kis...
- - - - -

Rómeó és Júlia a virágoskertben

Leave Comment
Rómeó és Júlia a virágoskertben

Egyszer volt, hol nem volt, nem az Óperenciás tengeren is túl, hanem lehet, hogy épp a te kertedben egy Rózsa. Magányos volt és büszke, mint a Szépség általában. Tövében éldegélt egy néhány földigiliszta, de velük nem nagyon törődött a rátarti virág.

Egyszer úgy tavasztájt nem messze tőle valami...

Oldal 1 / 1

Szeptember 2010

V H K S C P S
   1234
56 7 891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Recent Entries

Recent Comments